hírdetés
Pizza Maffia
Pizza Maffia

Nyíregyháza, Sóstói út - Etel köz sarok (a főiskolával szemben)


 

Pizza Maffia

Pizzériánkat 4 évvel ezelőtt, 2004. áprilisában, azzal a nem titkolt céllal nyitottuk meg, hogy betérő vendégeinknek kellemes és családias hangulatban, megpróbáljunk, igazi olaszos VENDÉGLÁTÁST nyújtani.

Pizza Maffia kívüről
Pizza Maffia kívüről

 

Vendéglátást, ahol az ételek tökéletes és friss alapanyagokból készűlnek, az italok mind minőségűkben, mind szervírozásukban hibátlanok, ahol a vendég igazán vendégnek érezheti magát, és a nálunk töltött idő alatt elfeledheti a hétköznapok gondjait és rohanását.
Alapvető kívánalmak ezek, melyeket mostanára remélhetőleg sikerűlt az elvárásoknak megfelelően megvalósítanunk, és őszintén és szívből jövően átadhatjuk Önöknek azt a megfoghatatlan Valamit, amely körbevesz és elvarázsol minket, és amiért szívesen térűnk be valahova, akár egy pastára, akár egy somlóira. Őszintén reméljűk, sikerűlt átmenteni ide valamennyit abból a rengeteg mosolyból, kínlódásból és örömteli pillanatból, melyek végigkísérték ennek a helynek formálódását, egészen a megszűletésétől napjainkig.
Pizzériánk 12 férőhelyes, kűlső teraszunkon tavasztól késő őszig további 17 főt tudunk kiszolgálni.

Pizza Maffia  belülről
Pizza Maffia  belülről

 

Hangulatos és egyedi designe segítségével berendezett helységűnk kellemes, meghitt és vidám hangulatot teremtenek ebédekhez, vacsorákhoz.
Az étel- és itallapunkon a hagyományos olasz finomságok mellett kiváló minőségű desszertek és fagylaltkűlönlegességek várják a hozzánk betérőket.
Cégűnk gondosan űgyel a folyamatos ellenőrzés mellett a minőségre. Kizárólag csak friss beszerzésű alapanyagokból dolgozunk. 2004 májusa óta a HACCP minőségbiztosítási rendszerrel dolgozunk.

Pizza Maffia
Pizza Maffia

 

Étterműnk vezetése és dolgozói magas szintű vendéglátóipari tapasztalattal rendelkeznek, melynek segítségével megpróbálják a maximumot nyújtani kedves vendégeinknek.


 

Képgaléria:
Las Palmas A "Las Palmas" ínyenceknek való, karibi hangulatú sziget &ndash...

Legfrisebb hírek